VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
VÄRMLAND
SV

Drivhuset Karlstads senaste tillskott

Idag den 1 september får vi en ny kollega. Josefin Danielsson börjar idag hos oss som vår nya affärsutvecklare. Innan Josefin kom till oss på Drivhuset Karlstad jobbade hon som Informatör på Nobelgymnasiet. Hon har även tidigare jobbat mycket med sälj och administration inom olika branscher och är utbildad inom digital design. 

På fritiden tycker hon om att testa nya saker och variera sig lite så till våren är det säkert något nytt på gång. Hon sjunger också en hel del och dansar gärna. På sista tiden har hon börjat tycka om löpning, ett intresse som enligt henne själv kom väldigt oväntat, och hon ska till hösten medverka i en löpkurs.

När vi frågade om hennes planer kring sin nya roll hos oss svarade hon att hon älskar mötet med människor och har förhoppningen att hon ska skapa förutsättningar för att idéer och tankar ska bli verklighet. 

Josefin säger att hon ser så mycket fram emot att få vara en del av Drivhuset och vi ser minst lika mycket fram emot att hon ska bli en del av vårt team. 

Välkommen till Drivhuset Karlstad Josefin!

Relaterade historier

Se alla historier

En hälsocoach som vill göra avtryck

Youhealthy startades i somras av drivna Nellie Malm Frelin. Idrott och hälsa...

Läs mer

En idéspruta som vill skapa värde

Simon Byström är en riktig idéspruta som alltid velat starta företag, just...

Läs mer

Han har hela paketet

Vi har fått chansen att prata med Johan Johansson som håller på...

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!