Choose your Drivhus

Gå till Drivhuset Norden
Norden
ENG

Drivhuset Värmland söker Affärsutvecklare

Drivhuset tycker att alla som vill utveckla en idé borde få chansen att göra det! Med gedigen kompetens inom entreprenörskap och företagande stöttar vi studenter till att förverkliga sina idéer.

Blir du glad av tanken att få hjälpa andra människor att lyckas? Får du ofta höra att du har förmågan att inspirera och motivera andra? Kan du ta eget ansvar och driva projekt framåt?

Vi söker just nu efter dig som vill vara med och skapa framtidens företagare i Värmland i rollen som Affärsutvecklare hos oss.

Drivhuset Värmland är en stiftelse som drivs av syftet att förverkliga studenters entreprenöriella potential. Vi hjälper studenter att starta och driva företag eller på andra sätt förverkliga sina idéer. Genom att erbjuda vägledning, utbildning och inspirationsevent skapar vi framtidens företag och fler entreprenörer i vårt samhälle. 

ROLLEN

Som Affärsutvecklare utgår du från Drivhusets kontor på Innovation Park i Karlstad. Tjänsten innebär stort ansvar för leveranserna i ett tvåårigt projekt som pågår året ut 2022. Detta innebär att du driver dina egna processer men du arbetar även tätt tillsammans i ett kreativt team där frihet under ansvar, prestigelöshet och öppen kommunikation är viktiga ledord. 

Rollen som affärsutvecklare innefattar två delar. Den första delen handlar om att utveckla och förbättra vårt samarbete med näringslivet i Värmland. Den andra delen består av att arbeta operativt i verksamheten med vägledning, utbildning och kurser för framförallt studenter. Du kommer att arbeta med ett brett kontaktnätverk med bland annat andra aktörer, entreprenörer, partners samt små och medelstora företag i Värmland.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Utveckla och utöka erbjudanden till studenter som ska starta och driva företag 
  • Utveckla samarbetet mellan Drivhuset och näringslivet i Värmland
  • Vägleda studenter som är nyfikna på entreprenörskap eller har en affärsidé som de vill utveckla
  • Planera och genomföra föreläsningar, workshops, utbildningar, kurser och andra arrangemang inom entreprenörskap och företagande
  • Stötta verksamhetsledare med utveckling av en långsiktig finansieringsmodell

DIN PROFIL

Vi letar efter dig som tar egna initiativ och ser till att saker händer. Du är nyfiken och öppen för att lära dig nya saker och testa dig fram. Du gillar att analysera, strukturera och att få saker gjort effektivt. Du är organiserad på detaljnivå men ser även hur saker behöver organiseras i ett större perspektiv. Att arbeta med många parallella processer samtidigt med olika personer är din styrka. Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. 

Att prata inför grupp och nätverka är något som du tycker är kul och känner dig trygg i. Personer vänder sig gärna till dig när de behöver inspiration, ett nytt tankesätt eller bra råd. Du tar dig tid till att lyssna och visa intresse när du möter andra personer.

Vi tror att du har: 

  • Erfarenhet av att arbeta i projekt
  • Meriterande om du tidigare drivit UF-företag
  • Eftergymnasiala studier på universitet eller liknande inom områden som är relevanta för rollen som Affärsutvecklare 

Önskat tillträde: augusti 2022

Anställning: Projektanställning till 2022-12-31 med möjlighet till förlängning.

Anställningsgrad: 100 %

Plats: Karlstad

Sista ansökningsdag: 2022-07-20. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Vid frågor om tjänsten, kontakta verksamhetsledare Carolinn Arneng: carolinn.arneng@drivhuset.se.

Ansökan: Ansökan med CV och personligt brev skickas via mail till carolinn.arneng@drivhuset.se. Märk ansökan med ”Affärsutvecklare 2022”.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!