VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
VÄRMLAND
SV

28 år och VD – Kraften i ”Rätt Mentala Inställning”

Att ha rätt inställning i allt man gör, det kan ta en långt. Det skriver i alla fall Albin Tyllgren Under på. Numera är han ny VD för bolaget Great Event of Karlstad som bland annat arrangerar arenakonserter och stora mässor. Men hur tog han sig dit redan vid 28 års ålder? Kanske har du något att lära av honom när han kommer till Innovation Park den 6:e mars.

Innan uppdraget som VD har Albin bland annat hunnit med att leda utveckling av nya affärsområden för ishockeyföreningen Färjestad BK och driva en tech start up, parallellt med sina ekonomistudier.

Personer som har jobbat med Albin Tyllgren vittnar om att ett av hans kännetecken är de nästintill orubbliga mentala inställningar han bär på. Oavsett pandemier eller andra bakslag finns det alltid vägar framåt, mot utveckling och innovation. Kraften i att ta ansvar och ägandeskap för att skapa saker värda att jobba hårt för, är något Albin förkroppsligar.

Under kvällen kommer Albin dels att dela med sig lite av sin resa från uppväxten i Malmö och juniorhockey i Karlstad till åren med telefonförsäljning i dalarna, den hektiska studietiden som både anställd och medgrundare och slutligen till den position han idag befinner sig i. Troligtvis, kommer vi även få en inblick i framtiden.

Dessutom kommer vi få lära oss lite mer om just det här med RMI (Rätt Mental Inställning).
Att med rätt mentala inställning påverka sin egen tillvaro för att nå sitt önskade läge. Idén om att alla människor gör så gott dem kan med de förutsättningar de har, där det är ledarens ansvar att skapa just de förutsättningarna som krävs för sina medarbetares framgång.

Hur tar man sig dit där allting är möjligt, bara man vill det tillräckligt mycket? Och varför ska man arbeta sig ur sitt eget jobb? Detta får vi förhoppningsvis svar på när Albin Tyllgren kommer till oss den 6:e mars 2023.

Välkommen!

Under kvällen bjuder vi på mat.
Pris: Kostnadsfritt!
Föreläsningen är ca 45 minuter lång med ytterligare 45 minuter för att hinna med frågor och mingel efter.

Evenemangsdetaljer

Datum 06/03/2023 17.00-18.30

Plats Karlstad Innovation Park, Vån 3, Coffice (mitt emot Kau)

Sista anmälningsdag Anmälan stängd

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!