VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
VÄRMLAND
SV

Om Drivhuset

Drivhuset är en plats där studenters ideér får växa. Vi vill inspirera och hjälpa fler att våga ta steget till att starta och driva företag. Drivhuset bedömer aldrig ideér utan vårt fokus ligger på entreprenören och hur vi på bästa sätt kan hjälpa denne. Har du en idé, en färdig affärsplan eller någonting däremellan? Vi möter dig där du är.

Drivhuset hjälper nya entreprenörer att starta och driva företag eller på andra sätt förverkliga sina idéer. Genom att erbjuda vägledning, utbildning och en kreativ kontorsmiljö skapar vi framtidens företag och fler entreprenöriella individer. Vår vision är att ”Entrepreneurship is everybodys business”.

Vi erbjuder träning, vägledning och stöd till drivna och påhittiga personer, detta gör vi genom en verklighetsbaserad process som ger dig chansen att testa din idé mot din målgrupp. Med hjälp av konkreta verktyg och vår forskningsbaserade metod Loopa får du möjligheten att utveckla, testa och implementera ideér som gör skillnad. Våra tjänster är helt kostnadsfria och vi lägger ingen bedömning i idéer utan fokuserar på dig som entreprenör.

Världen blir allt mer komplex, utveckling går blixtsnabbt och det som vi uppfattar som sant idag ser annorlunda ut imorgon. Kompetenser och färdigheter kring värdeskapande blir högt prioriterat för att vi ska kunna möta stora samhällsutmaningar och hantera de förändringar som sker på arbetsmarknaden och i samhället i stort. Att träna människors förmågor inom entreprenörskap ser vi därför som vår huvuduppgift.

Genom sakkunnig kompetens och praktiskt arbete uppnår Drivhuset konkreta resultat i form av livskraftiga företag som är redo för framtiden. Behållningen är över 1 000 nya företag i Sverige varje år. Det vi investerar i andra människors utveckling får vi tillbaka i deras engagemang, kreativitet och vilja att förbättra. De gör skillnad för oss, för andra och för världen. Det kallar vi en hållbar affärsmodell.

Kom och prata med oss och låt oss bli en del av din utveckling!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!