VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
VÄRMLAND
SV

Våra tjänster

Drivhuset erbjuder kostnadsfria vägledningar, skräddarsydda workshops och utbildningar samt en kreativ miljö för dig som vill utvecklas. Drivhuset är tillgängligt för alla - våra tjänster är kostnadsfria och du kan ha kommit hur långt eller kort som helst innan du tar kontakt med oss.

Du behöver inga förkunskaper eller färdiga affärsplaner inför mötet. Det viktiga är att du är engagerad och beredd att satsa på din idé. Om du redan har ett företag som du vill ha hjälp med att utveckla på ett eller annat sätt hjälper vi gärna till med det också. Drivhuset hjälper entreprenörer utifrån den fas personen befinner sig i sitt idéförverkligande och företagande.

Vi har också en rad kurser och utbildningar du kan anmäla dig till om du behöver fylla på dina kunskaper och träffa andra som befinner sig i samma situation som du. Klicka dig vidare till utbildningssidan så hittar du alla våra utbildningsaktiviteter där.

På Drivhuset Värmland får du möjlighet att träffa andra som är i samma situation och du har nära kontakt med vår personal. Genom att driva din idé genom oss på Drivhuset får du även tillgång till inspirerande kontorsmiljö. Snabbt kan du bygga ett stort nätverk med både entreprenörer och andra aktörer som är knutna till miljön. Kontakta oss för att ta reda på mer via mail varmland@drivhuset.se 

Våra tjänster

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!