VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
VÄRMLAND
SV

Våra tjänster

Vägledning

Det viktigaste är du, därför startar vi där.
Våra vägledningar är kostnadsfria och konfidentiella, alltid.

Kontakta oss för att boka

Boka din vägledning genom att kontakta oss på: varmland@drivhuset.se

Har du precis kommit på en idé du vill utveckla?
Eller har du grubblat på en idé i flera år?
Eller har du kanske startat ett företag och vill utveckla det?

Grattis, du har kommit rätt!
Vi på Drivhuset älskar affärsidéer och hjälper dig som student att komma igång och driva idéer framåt. Oavsett hur långt du har kommit i din process är du varmt välkommen på vägledning hos oss. Vi hjälper dig att komma igång och utveckla din idé vidare med hjälp av konkreta metoder, verktyg och stöd. Vi kan dela våra nätverk och kontakter med dig, koppla ihop dig med likasinnade, förklara hur du kan göra och vara din främsta supporter längs med vägen.

Hur går en vägledning till?
Under din första vägledning med oss kikar vi tillsammans på hur du kan komma igång och utveckla din idé steg för steg. Vi bedömer inga idéer utan fokuserar på dig och utgår ifrån var i processen du befinner dig. Du behöver inte förbereda någonting inför vägledningen. Vägledningen är 45-60 min, kostnadsfri och vi har tystnadsplikt. Du väljer om du vill ha vägledningen fysiskt på vårt kontor eller digitalt. Du bestämmer också själv hur många gånger du vill fortsätta att träffa oss. Vi finns här för att stötta dig på din resa! Vi hoppas att du visar engagemang för din idé och vilja att förverkliga och utveckla den när vi ses.

Hur bokar jag en vägledning?
Skicka ett mail till varmland@drivhuset.se så bokar vi in en tid som passar dig.
Boka en vägledning nu på en gång!

Framgångsrikt entreprenörskap
Varje år genomför Drivhuset i Norden över 4 000 vägledningar, vilket leder till över 1 000 nya företag. 85 % av dem som startar med hjälp av Drivhuset har kvar sitt företag efter 3 år. Det kallar vi livskraftigt!

 

 

Våra tjänster

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!