VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
VÄRMLAND
SV

Våra tjänster

Vägledning

Det viktigaste är du, därför startar vi där.
Våra vägledningar är kostnadsfria och konfidentiella, alltid.

Kontakta oss för att boka

Boka din vägledning genom att kontakta oss på: varmland@drivhuset.se

Har du precis kommit på en idé du vill utveckla?
Eller har du grubblat på den i flera år?
Har du startat ett företag?

Grattis, du har kommit rätt! Och har redan tagit dina första steg på utvecklingsresan. Nästa blir att boka in en vägledning.

Oavsett hur långt du har kommit i din process är du varmt välkommen. Vi hjälper dig att utveckla din idé vidare med hjälp av konkreta metoder, verktyg och stöd. Vi kan dela våra nätverk och kontakter med dig. Vi kan koppla ihop dig med likasinnade. Vi kan förklara hur du kan göra och vara din främsta supporter längs med vägen. Det enda du behöver göra är att boka en tid som passar dig. Våra vägledningar är helt kostnadsfria. Det enda vi önskar av dig är ditt engagemang för din idé och din vilja att förverkliga den.

Framgångsrikt entreprenörskap
Varje år genomför Drivhuset i Norden över 4 000 vägledningar, vilket leder till över 1 000 nya företag. 85 procent av dem som startar med hjälp av Drivhuset har kvar sitt företag efter 3 år. Det kallar vi livskraftigt!

Maila oss redan idag på varmland@drivhuset.se för att boka in en vägledning. Nu under rådande pandemi erbjuder vi vägledning både fysiskt och digitalt så att du kan välja det som känns bäst för dig.

Våra tjänster

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!